Profiel

Profile_fO-Line-Webs is onderdeel van O-Line, welke in januari 2002 gestart is onder
de naam Freelance Webs. Als gevolg van de ontwikkeling en uitbreiding van
de diensten van Freelance Webs is gekozen voor een nieuwe identiteit en een duidelijke uiteenzetting van de geleverde diensten.

Dit heeft zich vertaald in de verandering van de oorspronkelijke naam en het opdelen van de diensten in drie specialistische takken, waar O-Line-Webs er
een van is.

O-Line-webs staat garant voor kwalitatieve en zeer betaalbare websites voor particulieren en bedrijven.

Wij van O-Line-Webs werken altijd nauw met u samen en streven ernaar om zoveel mogelijk uw ideeën en wensen te verwezenlijken in een concreet product. Wij staan u bij met adviezen en onze jarenlange ervaring.

Ons doel: het realiseren van een kwaliteitsproduct voor een tevreden klant.
Onze motto......Uw wens is onze beweegreden

Relaties

Relaties_fO-Line-Webs werkt samen met bedrijven die door de jaren heen aan ons bewezen hebben goede diensten en producten te leveren. De producten van deze bedrijven zijn complementair aan die van O-Line-Webs en worden naast onze diensten aangeboden.

Momenteel werkt O-Line-Webs samen met de volgende bedrijven:
   
rapide_internet_logoVoor grote website projecten werken wij nauw samen met Rapide internet. Rapide Internet met vestigingen in Groningen en Emmen biedt oplossingen rondom het Internet. De onderneming offreert innovatieve, totaaloplossingen, die precies op de behoeften van de klanten zijn toegesneden. Rapide Internet beschikt over jarenlange ervaring en bedient op dit moment meer dan 300 tevreden klanten in heel Nederland. www.rapide.nl  
   
logo_OlinePhotosAls onderdeel van O-Line levert O-Line-Photos (foto)beeldmateriaal aan O-Line-Webs.  Daarvoor beschikt
O-Line-Photos over een groot en alsmaar groeiende database van veelzijdige stockfoto's (voorraadfoto's) in verschillende maten en resoluties (vanaf 72 dpi en hoger). U kunt dus voor zowel beeldscherm gerichte, als voor drukwerk gerichte foto's bij O-Line-Photos terecht.  www.o-line-photos.nl

Disclaimer

Disclaimer_copyright_fMet de toegang tot en het gebruik van de website stemt u als gebruiker in met de volgende voorwaarden: O-Line zal zich inspannen om de op deze site verstrekte informatie steeds zo juist en volledig mogelijk te laten zijn. O-Line kan echter niet garanderen dat de aard en inhoud van de informatie juist is.  

O-Line is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van deze site en de op de site verstrekte informatie. O-Line kan het continu en foutloos functioneren van deze site niet garanderen. O-Line is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van deze site en/of derden lijden als gevolg van de toegang tot en het gebruik van deze site. O-Line heeft de op deze site opgenomen verwijzingen naar andere websites (hyperlinks) en andere informatiebronnen slechts als informatie voor de gebruiker van haar website opgenomen.

O-Line kan niet garanderen dat de inhoud van de betreffende informatiebron, de in die informatiebron gedane aanbiedingen of andere in de betreffende informatiebron vermelde zaken juist zijn. O-Line is dan ook niet aansprakelijk voor schade die de bezoeker van deze site en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van de bedoelde hyperlinks en andere informatiebronnen. 

 

 

Copyright

De website www.o-line-webs.nlis eigendom van O-Line. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van deze website, waaronder mede begrepen de tekst en de vormgeving, behoren toe aan O-Line. De inhoud van deze websites mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van O-Line worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld en behalve voor zover zulks nodig is in het kader van het beoogd gebruik van deze website. 

 

Copyright: O-Line-Webs  |   info@o-line-webs.nl  |   KvK 02076126  |   BtW NL213763126B01  |   Disclaimer © O-LINE  |   Sitemap